Säestäjä

Raahen musiikkiopistossa on haettavana säestäjän määräaikainen tehtävä ajalle 1.9.2018- 31.5.2019. Tehtävä on päätoiminen, viikkotuntimäärä noin 20. Pätevyysvaatimuksena on musiikin maisterin, muusikon tai näitä vastaava tutkinto.

Raahen musiikkiopisto on Raahen kaupungin omistama seutukunnallinen taideoppilaitos, jonka tehtävänä on järjestää musiikin ja siihen liittyvien taidemuotojen opetusta. Opetuksen tavoitteena on antaa valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista pianistia, joka omalla työpanoksellaan haluaa osallistua aktiivisen oppilaitoksen kehittämistoimintaan. Musiikkiopiston säestäjän tehtäviin kuuluu yhteistyö useiden eri instrumenttiryhmien kanssa. Edellytämme musiikkilajien tuntemusta ja vapaa säestyksen taitoja; tärkeitä ominaisuuksia ovat myös joustavuus, luontevat vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/98 mukaiset ja tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttujen on varauduttava soittonäytteeseen sekä esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset, lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi – sivustolle, työavain 187320.

 

Lisätietoja antaa Raahen musiikkiopiston rehtori Kristina Leskinen p.0401356789, kristina.leskinen@raahe.fi

 https://www.raahe.fi/musiikkiopisto