Säestäjä- pianon­soiton­opettaja

Raahen musiikkiopistossa on avoimena säestäjän määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2019- 31.5.2020. Tehtävä on päätoiminen – viikkotuntimäärä noin 20, joka sisältää muutamia tunteja opetustyötä.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista pianistia, joka omalla työpanoksellasi haluat osallistua aktiivisesti ja innolla vireän oppilaitoksen kehittämistoimintaan. Musiikkiopiston säestäjän tehtäviin kuuluu yhteistyö useiden eri instrumenttiryhmien kanssa. Edellytämme musiikkilajien tuntemusta ja vapaa säestyksen taitoja, tärkeitä ominaisuuksia ovat myös joustavuus, luontevat vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Vaatimuksena on musiikin maisterin, musiikkipedagogin tai muusikon pätevyys.

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Oulun läheisyydessä.  Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet.  Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahen musiikkiopisto on Raahen kaupungin omistama seutukunnallinen taideoppilaitos, jonka tehtävänä on järjestää musiikin ja siihen liittyvien taidemuotojen opetusta. Opetuksen tavoitteena on antaa valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä alan ammattiopintoihin.

Kelpoisuusehdot tehtävään ovat asetuksen 986/98 mukaiset ja tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttujen on varauduttava säestys- ja opetusnäytteeseen sekä esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset, lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi – sivustolle. Hakuavain 227196.

Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupungin opetustoimi

Rantakatu 5 D

Brain Center, 1. krs.

92100 RAAHE

Lisätietoja antaa tarvittaessa Raahen musiikkiopiston rehtori Kristina Leskinen p.0401356789

e-mail: kristina.leskinen@raahe.fi

https://www.raahe.fi/musiikkiopisto