PIANONSOITON PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA – KOTKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO

VAKITUINEN TYÖSUHDE 6.8.2024 ALKAEN

Tule meille töihin! Kotkan seudun musiikkiopisto hakee pianonsoiton päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 6.8.2024 alkaen. Työtehtäviin sisältyy oman osaamisen mukaan rytmimusiikin ja/tai klassisen musiikin pianonsoiton opetusta sekä mahdollisesti vapaa säestyksen ja improvisoinnin opetusta. Opetusvelvollisuus on 16–22 h/ vk. Opetuspaikat ovat Kotka ja Hamina. 

Kotkan seudun musiikkiopisto on kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä musiikkiopisto, jossa annetaan musiikin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta klassisen ja rytmimusiikin linjoilla sekä musiikkiteatterilinjalla. Opistossa kokoontuvat viikoittain myös varhaisiän musiikkikasvatuksen ryhmät. Toiminta-alueemme on Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää.  Toiminnassamme on mukana n. 680 oppilasta ja opettajakuntaa noin 50. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa. Musiikkiopiston toiminta perustuu yhteiseen arvopohjaan, jossa korostuvat yhdenvertaisuus, tasa-arvo, avoimuus, luottamus, hyvä vuorovaikutus, rakkaus musiikkiin sekä kunnioitus itseä ja toisia kohtaan. Kotkan seudun musiikkiopistossa pääset osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä työyhteisöä sekä vireää pianokollegiota. Työnantajana tuemme työntekijöiden kouluttautumista, omaa muusikkoutta sekä työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Oletko sinä etsimämme musiikkialan moniosaaja? Haluatko olla kehittämässä Kotkan seudun musiikkikenttää? Arvostamme hakijassa monipuolista pedagogista osaamista, intohimoa opetustyöhön sekä rakentavia vuorovaikutustaitoja. Tartut rohkeasti työhön ja sinulla on hyvät digiosaamisen taidot. Opettajana olet innostava ja sinulla on kokemuksen tuoma varmuus monenlaisista oppijoista. Eduksi katsotaan erityisesti osaaminen rytmimusiikin saralta.

Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta.  Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 1998/986 mukaiset.  Hakijalla tulee olla pedagogiset opinnot 60 op suoritettuna. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä rikosrekisteriote (L504/2002) ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo, kopiot tutkintotodistuksista, mahdolliset suositukset sekä lyhyt videotervehdys itsestäsi ti 7.5. klo 16:00 mennessä sähköpostitse rehtori Sini Lavastreelle osoitteeseen sini.lavastre@ksmo.fi.  

Osa hakijoista kutsutaan haastattelu, opetus- ja soittonäytteeseen, joka tullaan järjestämään 13.5. Haminassa.

TIEDUSTELUT

Rehtori Sini Lavastre, sini.lavastre@ksmo.fi, p. +358 50 3592755 ma-pe klo 9-10

 www.ksmo.fi https://youtu.be/lFH95qtyTEc

Lataa ilmoitus PDF:nä