Päivitetty: Pianonsoiton opettaja Härmänmaan musiikkiopistoon (hakuaikaa jatkettu)

Härmänmaan musiikkiopiston pianonsoiton opettajan viran hakuaikaa on pidennetty 11.6.2018 klo 9.00 saakka.

Härmänmaan musiikkiopisto on vireä ja energinen valtionosuutta saava musiikkiopisto, jossa annetaan taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta. Opetusta on Kauhavan, Alahärmän, Ylihärmän, Kortesjärven ja Lappajärven toimipisteissä.

Musiikkiopisto hakee pianonsoiton opettajaa vakituiseen virkaan 1.8.2018 alkaen. Opetustehtäviin kuuluvat pianonsoiton ja vapaan säestyksen opetus, yhteismusisoinnin ohjaus ja opetuspisteiden oppilaiden säestäminen. Tehtävään voidaan sisällyttää myös Kauhavan yläkoulun musiikin opetusta ja mahdollisesti muuta musiikkiopistossa annettavaa opetusta eri toimipisteiden alueilla, sekä tiedotus- ja markkinointitehtäviä hakijan osaamisen mukaan. Viran pääasialliset toimipisteet ovat Kauhava ja Lappajärvi.

Opettajalta edellytetään erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja intoa oman oppiaineensa kehittämiseen uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Ajokortti ja oman auton käyttäminen ovat välttämättömiä tehtävän hoitamiselle.

Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Perusopetuksen aineenopettajan kelpoisuus katsotaan eduksi hakuprosessissa. Palvelussuhteen ehdot ovat Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakijan tulee varautua haastattelun yhteydessä annettavaan opetusnäytteeseen. Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta tai postitse: Härmänmaan musiikkiopisto, Härmäntie 18, 62300 Härmä. Hakemuksiin tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo.

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta.

Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Lisätiedot: vs. rehtori Minni Ilmonen, puh. 044 4834 245, minni.ilmonen(at)kauhava.fi

www.kauhava.fi/musiikkiopisto