Pianonsoiton- ja laulunopettaja etsii töitä

Avoin hakemus

Olen Matleena Johansen ja olen sekä pianonsoiton- ja laulunopettaja. Viimeiset vuodet olen asunut ulkomailla ja muutin takaisin Suomeen tammikuun alussa ja nyt etsin töitä täältä Suomesta. Olen kiinnostunut esimerkiksi mahdollisista sijaisuuksista.

Minulla on vahva klassisen pianon ja laulun koulutus (Musiikkipedagogi AMK) ja olen työn ja harrastuksien osalta tehnyt monenlaista musiikin parissa. Minulla on valmiudet opettaa myös vapaasäestystä, improvisaatiota ja säveltämisen perusteita. Olen myös opiskellut sivuaineena pop- jazz laulua ja opettanut sitä paljon viime vuosina. Laulajana minulla on myös hyvä käsitys siitä miten pianisti parhaiten tukee solistia säestäjän roolissa.

Syksystä 2013 kevääseen 2020 asuin ja tein töitä ulkomailla kansainvälisissä koulussa musiikin ja draaman opettajana. Ensin olin kolme vuotta Kolumbiassa Bogotassa ja sen jälkeen neljä vuotta Etiopiassa Addis Abebassa. Työnkuvani kouluissa sisälsi musiikin ryhmätunteja, bänditoimintaa ja yksilöopetusta. Vastasin myös koulun konserteista ja musiikista yhteisiin tapahtumiin. Musiikin lisäksi opetin myös draamaa. Opettajana olen innostava ja työlleni omistautunut. Erityisesti minua motivoi auttaa oppilaita löytämään omaa lahjakkuuttaan ja luovuuttaan. Olen myös täsmällinen ja kykenevä hallitsemaan isojakin projekteja.

Kiitos mielenkiinnostasi!

Matleena Johansen
sähköposti