Musiikkiopisto Juvenalia etsii REHTORIA

Musiikkiopisto Juvenalia on yksityisen kannatusyhdistyksen ylläpitämä, tuntiperusteista valtionosuutta nauttiva musiikkioppilaitos Espoossa. Juvenalia antaa laajan oppimäärän taiteen perusopetusta ja on n. 1700 oppilaallaan ja 70 opettajallaan yksi Suomen suurimmista musiikkioppilaitoksista. Oppilaitoksen opetuskieli on suomi ja sen päätoimipiste sijaitsee Leppävaarassa.

Juvenalia etsii nyt

 

REHTORIA

 

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään, jonka kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään monipuolista musiikkioppilaitostoiminnan sekä musiikkikasvatuksen tuntemusta, johtamistaitoa ja -kokemusta, kehittävää johtamisotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi, kuten myös kokemus yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta. Tehtävään valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

 

Musiikkiopisto Juvenalian kannatusyhdistys ry:n hallitukselle osoitettu hakemus on toimitettava 30.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.lampela@gmail.com. Hakemusten perusteella valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun.

 

Lisätietoja antaa:

Liisa Stjernberg, stjernberg.liisa@gmail.com

Musiikkiopisto Juvenalian kannatusyhdistyksen hallituksen varapuheenjohtaja

Puh. 050 525 8475