MATALIEN VASKIEN PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA – KOTKAN SEUDUNMUSIIKKIOPISTO

MATALIEN VASKIEN PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA – KOTKAN SEUDUN
MUSIIKKIOPISTO

SIJAISUUS 6.8.2024-30.5.2025

Tule meille töihin! Kotkan seudun musiikkiopisto hakee matalien vaskien päätoimista tuntiopettajaa lukuvuodeksi 2024– 2025. Työtehtäviin sisältyy matalien vaskien instrumenttiopetus. Opetusvelvollisuus on 16–22 h/ vk. Opetuspaikat ovat Kotka ja Hamina.

Musiikkiopiston toiminta perustuu yhteiseen arvopohjaan, jossa korostuvat yhdenvertaisuus, tasa-arvo, avoimuus, luottamus, hyvä vuorovaikutus, rakkaus musiikkiin sekä kunnioitus itseä ja toisia kohtaan.

Kotkan seudun musiikkiopisto on kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä musiikkiopisto, jossa annetaan musiikin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta klassisen ja rytmimusiikin linjoilla sekä musiikkiteatterilinjalla. Opistossa kokoontuvat viikoittain myös varhaisiän musiikkikasvatuksen ryhmät. Toiminta-alueemme on Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää. Toiminnassamme on mukana n. 680 oppilasta ja opettajakuntaa noin 50. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa. Kotkan seudun musiikkiopistossa pääset osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä työyhteisöä sekä vireää puhallinkollegiota. Työnantajana tuemme työntekijöiden kouluttautumista, omaa muusikkoutta sekä työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi? Arvostamme hakijassa monipuolista pedagogista osaamista, intohimoa opetustyöhön sekä rakentavia vuorovaikutustaitoja. Tartut rohkeasti työhön ja sinulla on hyvät digiosaamisen taidot. Opettajana olet innostava ja sinulla on kokemuksen tuoma varmuus monenlaisista oppijoista.

Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 1998/986 mukaiset. Hakijalla tulee olla pedagogiset opinnot 60 op suoritettuna.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä rikosrekisteriote (L504/2002). Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo, kopiot tutkintotodistuksista, mahdolliset suositukset sekä lyhyt videotervehdys pikaisesti sähköpostitse rehtori Sini Lavastreelle osoitteeseen sini.lavastre@ksmo.fi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

TIEDUSTELUT

Rehtori Sini Lavastre, sini.lavastre@ksmo.fi, p. +358 50 3592755

www.ksmo.fi