JAZZKUKON MUSIIKKILEIRI 1.-2.8.2017

Haluatko oppia soittamaan yhdessä? Kiinnostaako bändisoitto? Haluaisitko oppia blues, funk, rhythm n blues, rap, jazz… musiikkityyleistä jotain uutta? Mistä musiikkityyleissä on kysymys? Mitä on rytmimusiikki?

Jazzkukko ry järjestää viime vuoden tapaan hienon vastaanoton saaneen rytmimusiikkileirin, jolla näihin kysymyksiin haetaan vastausta ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä soiton parissa. Musiikkileiri pidetään Festivaalin edellä 1.-2.8.2017. Mukaan voidaan ottaa 15-20 opiskelijaa.

Osallistumismaksu nuorille (13-20 v) on 70eu (sis. ruokailut ja kahvi). Aikuisopiskelijoiden osallistumismaksu on 120eu (sis. ruokailut ja kahvi)

Ohjelmassa: Yhteissoitto/bändisoittoa, jameja, instrumentin opetusta, improvisoinnin ja tarvittaessa muun teorian opetusta. Ennen leiriä/ilmoittautuessa on mahdollista esittää toiveita, mitä leirillä voisi opetella.

Leirin johtajana toimii Jazzkukko Festivaalin taiteellinen johtaja Kari Antila (kitara, teoria, yhteissoitto) ja opetusta on osittain ulkomaisten huippuopettajien johdolla saatavissa taas mm. rummuissa, bassossa, pianossa sekä myös mahdollisesti saksofonissa/laulussa riippuen ko. instrumentin osallistujamäärästä.

Opetuskielenä on osittain englanti.

Opetus tapahtuu klo 10-18 välillä Kappelimäen koululla Laitilassa.

Oppilaiden kannattaa varautua omien instrumenttien mukaan tuomiseen (rummuista ja kosketinsoittimista yms. isokokoisista soittimista sovitaan tapauskohtaisesti)

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen leirille 31.3. mennessä mimmi@jazzkukko.fi tai puh. 050 569 8779.

www.jazzkukko.fi

Vastaa