SATA2-hankkeen syksyn alueellisiin koulu­tuksiin mahtuu vielä mukaan

Hei,

lämpimästi tervetuloa teille kaikille SATA2, Saavutettava taideharrastus 2 -hankkeen syksyn 2019 alueellisiin lyhytkoulutuksiin Lappeenrantaan, Rovaniemelle tai Ouluun! 

SATA2-hankkeen tavoitteena on parantaa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kulttuuri- ja taidetoiminnan saavutettavuutta valtakunnallisesti. Hankkeen alueelliset koulutukset antavat valmiuksia huomioida niin omassa työssä kuin työyhteisössä erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria. Koulutukset on suunnattu ohjauksen, opetuksen ja hallinnon parissa toimiville henkilöille, kuten ohjaajille, opettajille, taiteilijoille, taidekasvattajille, tuottajille, oppilaitosten rehtoreille, suunnittelijoille, opintosihteereille tai muulle henkilökunnalle, joka pystyy työssään vaikuttamaan harrastustoiminnan sisältöjen, rakenteiden ja viestinnän suunnitteluun. 

Kevään aikana koulutuksia on järjestetty neljällä eri paikkakunnalla. Tässä muutamia otteita saaduista koulutuspalautteista:

  • ”Tullut tosi paljon tietoa ja vinkkejä siitä mistä lisää tietoa ja käytännön asioita mitä voi omassa työssä ja ohjaamisessa tehdä.”
  •  ”Ei mennä rakenteiden taakse, saavutettavuutta voi aina kehittää, ja että ihmisiin ei ole käyttöohjeita.”
  •  ”Sain valaistusta ja varmuutta omaan tekemiseen, olen tehnyt aika intuitiivisesti, vahvistui että ohjaajien ja vanhempien asenne vaikuttaa paljon.”
  •  ”Havahduin siihen että pienestä voi olla kiinni voiko osallistua. Eli voi rajautua osa ihmisistä pois vaikka jonkun pienen rakennetun ympäristön esteellisyysasian takia. Meille voi olla itsestäänselvyys että päästään, mutta kaikki ei pääse. Pitää tehdä organisaationa kaikki mahdollinen että kynnyksiä poistetaan.” 

Liitteenä lisätietoa koulutuksista tiedotteena.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.lastenkulttuuri.fi/sata2/koulutukset/alueelliset-koulutukset    

Muistuttelen tässä samalla myös hankkeen videomuotoisesta taideavustajakoulutuksesta, jonka löydät täältä: https://www.youtube.com/watch?v=rZtyGjaze0M 

Koulutusterveisin:
Saija Hopea 
projektikoordinaattori
SATA2, Saavutettava taideharrastus 2 -hanke
SATA2, Tillgänglig hobby inom konst 2 -projekt
044 423 5938
saija.hopea@tampere.fi

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [369.83 KB]