Haitari­pedagogi Käpylän musiikki­opiston kamu­linjalle

Käpylän musiikkiopisto on kodikas ja luotettava, humaani ja asiantunteva. Pedagogimme omaavat rautaisen ammattitaidon. He tukevat oppilaittensa musiikillista kasvua rakkaudella ja lämmöllä, ymmärryksellä ja tavoitteita asettaen. Käpylän musiikkiopisto on musiikillisen tekemisen ja kokemisen mahdollistaja noin 750 oppilaalle.

Käpylän musiikkiopisto (erityisesti kamulinja) julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan sivutoimisen haitariopettajan työsuhteen 1.8.2020 lähtien.

Etsimme 60 vuotta täyttäneen opistomme opettajariveihin monipuolista ja innostavaa haitarinsoitonopettajaa, joiden toimenkuvaan sisältyy sekä 2- että 5-rivisen haitarinsoiton opetusta, mahdollisesti soitinvalmennusta sekä kansanmusiikin ryhmäopetusta. Ryhmäopetus räätälöidään valitun opettajan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Edellytämme opettajalta vahvaa uuden opetussuunnitelman hengen mukaista pedagogista osaamista, työkokemusta alalta ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme innostusta ja osaamista opetuksen kehittämiseen sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti kamukollegiomme ja koko opettajakunnan yhteiseen toimintaan.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Valitun henkilön on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Odotamme hakemustasi perjantaihin 6.3.2020 mennessä. Haastattelut, opetus- ja soittonäytteet järjestämme torstaina 19.3.2020. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteisiin rekry@kmo.fi sekä maija.karhinen-ilo@kmo.fi

Lisätietoja:

Apulaisrehtori (kamulinja) Maija Karhinen-Ilo
maija.karhinen-ilo@kmo.fi
050 449 8931

Rehtori Tuuli Talvitie
tuuli.talvitie@kmo.fi
050 449 8922