HAETAAN VUOROTTELUVAPAAN SIJAISTA SYKSYLLE 2024 – KOTKAN SEUDUN MUSIIKKIOPISTO

SAKSOFONIN- JA KLARINETINSOITON TOIMENHALTIJA

Kotkan seudun musiikkiopisto hakee saksofonin- ja klarinetinsoiton toimenhaltijalle vuorotteluvapaan sijaista ajalle 1.8.-31.12.2024. Työtehtäviin sisältyy instrumentin yksilöopetusta Kotkassa ja Haminassa. Opetusta on 23 h/ vk.

Kotkan seudun musiikkiopisto on kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä musiikkiopisto, jossa annetaan musiikin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta. Opistossa kokoontuvat viikoittain myös varhaisiän musiikkikasvatuksen ryhmät. Toiminta-alueemme on Kotka, Hamina, Virolahti, Miehikkälä ja Pyhtää. Toiminnassamme on mukana n. 680 oppilasta ja opettajakuntaa noin 50. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa. Kotkan seudun musiikkiopistossa pääset osaksi ammattitaitoista ja lämminhenkistä työyhteisöä.

Arvostamme hakijassa monipuolista pedagogista osaamista, intohimoa opetustyöhön sekä rakentavia vuorovaikutustaitoja. Tartut rohkeasti työhön ja sinulla on hyvät digiosaamisen taidot. Opettajana olet innostava ja sinulla on kokemuksen tuoma varmuus monenlaisista oppijoista.

Tehtävän palkkauksessa ja muissa työehdoissa noudatetaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 1998/986 mukaiset. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä rikosrekisteriote (L504/2002). Hakijan tulee täyttää seuraavat ehdot:

Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

  • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
  • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

HAKEMINEN
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan pikaisesti sähköpostitse rehtori Sini Lavastreelle osoitteeseen sini.lavastre@ksmo.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

TIEDUSTELUT
Rehtori Sini Lavastre, sini.lavastre@ksmo.fi, p. +358 50 3592755
www.ksmo.fi