Avoin työpaikka: Kitaransoiton päätoiminen tuntiopettaja (Meri-Lapin musiikkiopisto)

Kitaransoiton päätoiminen tuntiopettaja

    Kemin kaupunki

     Kemin kaupunki, Sivistystoimi, Kulttuuriosasto

Työavain: 284300
Työn luonne:  Tuntityö
Haku päättyy:  15.5.2020
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Palkka: OVTES
Työ alkaa: 1.8.2020

Tehtävän kuvaus

MERI-LAPIN MUSIIKKIOPISTO

on Kemin kaupungin ylläpitämä kunnallinen musiikkioppilaitos, joka toimii Kemin, Tornion, Simon, Keminmaan ja Tervolan kuntien alueella. Kemi on vahva kulttuurikaupunki, jossa musiikkiopiston lisäksi toimii mm. Kemin kaupunginorkesteri.

Haemme 1.8.2020 alkaen mukavaan ja osaavaan noin 40 hengen työyhteisöömme

KITARANSOITON PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA (opetusta vähintään 16 viikkotuntia)

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen (986/1998) mukaiset, palvelussuhteen ehdot OVTES:n mukaan.

Akustinen kitara on Meri-Lapissa erittäin suorittu oppiaine. Opetustyö on Kemissä ja Torniossa. Päätoimisena kitaransoiton tuntiopettajana pääsee työyhteisöön, jossa on laadukas opetuksen taso ja lämminhenkinen työilmapiiri. Edellytämme hakijalta suvereenia kitaransoiton hallintaa, erinomaista pedagogista kykyä ja muutenkin hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme tehtävän hoitoon aloitekykyä opetuksen käytänteiden kehittämiseen ja uuden opetussuunnitelman hengen mukaista otetta ja taitoja opettamiseen. Opetustyökokemus ja ura esiintyvänä taiteilijana katsotaan eduksi.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Hakuaika päättyy 15.5.2020 klo 16.00.

Haastatteluihin viikolla 23 kutsutaan hakemuksien perusteella. Haastatteluun sisältyy soitto- ja opetusnäyte. Alkuperäiset todistukset näytetään haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote (504/2002). Tehtävissä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö meren äärellä. Täällä loistaa revontulet lumisessa talvessa, lapin lumoa ja laadukasta kulttuuria. Kemi on hyvä kotikaupunki sinulle.

Yhteystiedot

Musiikkiopiston vs. rehtori Karri Perälä, karri.perala@kemi.fi, 040-572 4426

www.kemi.fi/musiikki