Alttoviulun- ja viulunsoiton opettajan toimi – Pohjois-Kymen musiikkiopisto

Tule alttoviulun- ja viulunsoiton opettajaksi Pohjois-Kymen musiikkiopistoon!

Pohjois-Kymen musiikkiopisto on yksityinen, kannatusyhdistyspohjainen, Suomen suurimpiin musiikkiopistoihin kuuluva taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetusta antava alueopisto. Toimimme Kouvolan kaupungin lisäksi Iitin ja Luumäen kunnissa. Meillä on henkilöstöä yli 60 ja oppilaita yli 900. Annamme vuosittain opetusta yli 30 000 vuosiviikkotuntia, ja meillä voi opiskella noin 30 pääainetta. Olemme vireä ja toimiva yhteisö: tuotimme vuonna 2023 noin 200 erilaista tapahtumaa toimialueellamme.

Päätoimipisteemme sijaitsee Kouvolan keskustassa. Kouvola on asukasluvultaan Suomen 11. suurin kaupunki, vireä alueellinen keskus, kulttuuritapahtumien määrässä asukaslukuun nähden yksi Suomen vilkkaimmista kaupungeista. Täältä löytyy kaikkea, asuntomme ovat edullisia, ja täältä on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin pääilmansuuntiin. Helsinkiinkin pääsee junalla reilussa tunnissa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jos sinulla on kelpoisuuden täyttävä tutkinto alttoviulusta mutta opetat myös viulunsoittoa, jos olet kiinnostunut opettamistyöstä ja itsesi kehittämisestä opettajana, jos olet kannustava pedagogi ja yhteistyökykyinen työyhteisöihminen, olet opettaja, jota etsimme, sillä Pohjois-Kymen musiikkiopisto julistaa haettavaksi

MUSIIKKIOPPILAITOKSEN ALTTOVIULUN- JA VIULUNSOITON OPETTAJAN TOIMEN

vakinaista täyttämistä varten 1.8.2024 lukien. Hakuaika on 15.3.–10.5.2024.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajien yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Hakijat voidaan kutsua opetus- ja soittonäytteeseen ja haastatteluun, jotka pidetään viikoilla 20–21 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Hakemukset, joihin on liitettävä jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä nimikirjanote tai oikeaksi todistettu ansioluettelo, toimitetaan 10.5.2024 klo 15.00 mennessä (jolloin myös postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä) osoitteeseen: Pohjois-Kymen musiikkiopiston hallitus, Varuskuntakatu 11, 45100 KOUVOLA.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/ 2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa rehtori Jukka Kumpulainen, p. 0400 151 998, sähköposti: jukka.kumpulainen@pkmo.fi

Kouvolassa 14.3.2024

POHJOIS-KYMEN MUSIIKKIOPISTON HALLITUS