2 x kitara­pedagogi Käpylän musiikki­opistoon

Käpylän musiikkiopisto on kodikas ja luotettava, humaani ja asiantunteva. Pedagogimme omaavat rautaisen ammattitaidon. He tukevat oppilaittensa musiikillista kasvua rakkaudella ja lämmöllä, ymmärryksellä ja tavoitteita asettaen. Käpylän musiikkiopisto on musiikillisen tekemisen ja kokemisen mahdollistaja noin 750 oppilaalle.

Käpylän musiikkiopisto julistaa haettavaksi kaksi toistaiseksi voimassa olevaa kitaransoitonopettajan työsuhdetta. Toinen työsuhde on toimi tai päätoimi. Toinen työsuhde on sivutoimi.

Etsimme 60 vuotta täyttäneen opistomme opettajariveihin kahta monipuolista ja innostavaa kitaransoitonopettajaa, joiden toimenkuvaan sisältyy kitaransoiton yksilö- ja ryhmäopetusta. Ryhmäopetus (suzukiryhmät, soitinvalmennus ja/tai kamarimusiikki) räätälöidään valitun opettajan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Edellytämme opettajalta vahvaa uuden opetussuunnitelman hengen mukaista pedagogista osaamista, työkokemusta alalta ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme innostusta ja osaamista opetuksen kehittämiseen sekä halukkuutta osallistua aktiivisesti kitarakollegiomme ja koko opettajakunnan yhteiseen toimintaan. Toiselta valittavista työntekijöistä edellytämme lisäksi suzukimenetelmän vahvaa osaamista, ja luemme eduksi kiinnostuksen kouluttautua suzukiopettajakouluttajaksi. 

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Palvelussuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Valitun henkilön on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote

Odotamme hakemustasi to 16.4.2020 mennessä. Haastattelut, opetus- ja soittonäytteet järjestämme ma-ti 4.-5.5.2020. Ilmaise työhakemuksessasi mistä työsuhteista (toimi, päätoimi vai sivutoimi) olet kiinnostunut. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteisiin tuuli.talvitie@kmo.fi sekä rekry@kmo.fi

Lisätietoja:

Kitaransoitonopettajat
Georgij Putilin 
Ilkka Hammo
(sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kmo.fi)

Rehtori 
Tuuli Talvitie
tuuli.talvitie@kmo.fi
050 449 8922