Tervetuloa soittamaan ja laulamaan Kirkkonummen musiikkileirille kesäkuun alussa!

Opettajat:

VIULU – Annemarie Åström

PIANO – Maija Parko

POP-JAZZ- LAULU, PIANO JA VAPAA SÄESTYS – Linnea Nieminen

Leirille ovat tervetulleita kaiken ikäiset soittajat aktiivisista musiikinharrastajista ammattiin opiskeleviin muusikoihin. Myös aikuisopiskelijat ovat tervetulleita!

Leirin ohjelma koostuu yksilötunneista, ryhmätunneista ja kamarimusiikkitunneista osallistujamäärän mukaisesti. Viikon ohjelmaan kuuluu myös yhteinen, musiikkipitoinen retki ja esiintymisiä Kirkkonummen alueella. Leiri huipentuu opiskelijoiden yhteiseen loppukonserttiin la 8.6.2019.

Musiikkiopistoikäisille lapsille ja nuorille päiväohjelmaan kuuluu oman soitto- tai laulutunnin ja ryhmätuntien lisäksi Linnea Niemisen vetämä laulupaja, jossa lauletaan yhdessä rennossa ilmapiirissä. Jokaiselle varataan myös päivittäinen oma harjoitteluhetki – musiikkiopiston tilat ovat leiriläisten käytössä leirin ajan. Lounaalla käymme omakustanteisesti lähistön ravintoloissa (kunnantalon Ervasti, Poliisitalon lounasravintola), välipala kuuluu leirimaksuun.

Musiikkiopiston osoite: Virkatie 5, Kirkkonummi

Musiikkileirin järjestävät Åström, Parko ja Nieminen yhteistyössä Kirkkonummen musiikkiopiston kanssa. Leiri on päiväleiri (n. klo 10 -16) Leirin lopullinen aikataulu ja ohjelma suunnitellaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

ILMOITTAUDUTHAN 1.5.2019 mennessä! Ilmoittautuminen on sitova – palautamme puolet leirimaksusta, jos peruutus tehdään ennen 20.5.2019.

Leirimaksu: 220 € (sisältää opetuksen, ryhmätunnit, retken ja välipalan)

Lisäkysymyksiin vastaavat leirin opettajat: maijaparko@gmail.com annemarie@annemarieåstrom.fi, linnea.nieminen@gmail.com